Talvi on tulossa, käy ajoissa pienvarastollasi

Talvi tulee varmasti, mutta ajankohta yllättää aina. Talven kynnyksellä on hyvä käydä pienvarastolla hakemassa talvirenkaat, lumilapiot ja lumikolat helposti saataville. Samalla reissulla voi viedä talteen pihakalusteet, kesärenkaat ja kesäiset harrastusvälineet. Jos vain aikaa riittää, kannattaa varastoitavat tavarat puhdistaa ja huoltaa ennen säilytystä, jolloin käyttöönotto lämpimien säiden tullen onkin sitten nopeaa ja vaivatonta.

Tavaroista huolehtimisessa on etunsa. Hyvä hoito lisää niin pihakalusteiden kuin polkupyörienkin käyttöikää. Lempeä talvisäilytys kuivassa ja lämpimässä pienvarastossa kasvattaa mm. kesäkalusteiden huoltoväliä. Lisäksi varastoimalla harvoin tarvitut tavarat pienvarastossa jää kodin säilytystiloihin paremmin tilaa usein käytettäville tavaroille.

Tässä vielä muutama linkki:

Pakkaa pienvarastolta palattaessa mukaan jo lumilapiot, kelkat ja pulkat, ehkä suksetkin. Ja katso videolta, mitä surffaaja saattaisi aprikoida säiden kylmetessä.

Toimitilanne Suomen pienvarastovalikoimiin voit tutustua täällä. Meillä on vuokravarastoja Helsingissä, Espoossa, Nurmijärvellä ja Lahden seudulla Orimattilassa.