Listat avuksi - mitä siellä pienvarastossa nyt olikaan?

Joulukoristeet voivat viedä paljon tilaa ainakin vannoutuneilla jouluihmisillä ja ne ovatkin jo saattaneet olla säilössä pienvarastossasi. Se näyttävä muovikuusi, pihan valaistu porofiguuri... Vain kerran vuodessa tarvittaville aarteille vuokravarasto on omiaan säilytyspaikaksi. Mutta mitä ihmettä siellä pienvarastossa nyt oikein olikaan? Missäköhän ne ihanat joulupallot ovat?

Pienvarastossa säilytettävät tavarat kannattaa luetteloida, jotta ei tarvitse lähteä pienvarastolle asti tarkistamaan, mitä sinne on tullut vieneeksi. Vieressä on esimerkki listasta. Voit tulostaa tyhjän listan itsellesi täältä. Listan voi hyvin koota myös johonkin pilvitallennuspalveluun.

Luetteloon kannattaa merkitä tavaroiden tarkempi sijainti pienvarastossa, etenkin jos kyse on jostain pienestä laatikkoon lajitellusta tavarasta. Laatikoiden numeroinnista voi olla apua. Myös valokuva toimii lisätukena muistamiselle, mutta etenkin laatikoihin kasatut tavarat näkyvät listalta helpommin.

Vielä pitäisi muistaa pitää listaa yllä aina kun vie tai hakee tavaraa varastolta. Erityisen tärkeää tämä on, jos pienvarastoa käyttää useampi ihminen. On siis hyvä merkitä listalle, jos tavara on jo haettu pois varastolta.

 

Allaolevan "Suloiset ja uteliaat" -videon myötä toivotamme kaikille tunnelmallista joulun aikaa! 

 

Toimitilanne-pienvarastot
Lahden seutu  - Orimattila
Helsinki - Kamppi
Espoo - Tapiola
Nurmijärvi - Klaukkala