Pienvaraston vuokrauspolku: Miten edetään askel askeleelta

Toimitilanne Suomi: Pienvaraston vuokrauspolku

Toimitilanne-pienvaraston vuokraaminen Orimattilasta on varsin vaivatonta. Tässä kirjoituksessa on helpot ohjeet vuokraukseen askel askeleelta.

1. Soita tai lähetä viesti

Ota yhteyttä ja kerro meille, millaiseen tarpeeseen ja tilanteeseen pienvarastoa kaipaat. Kerro myös, milloin tarvitset pienvaraston. Yhteydenotostasi varaston avainten saantiin kuluu yleensä muutamia päiviä, joten ota yhteyttä hyvissä ajoin. Voit ottaa yhteyttä soittamalla, sähköpostilla tai nettisivun lomakkeen kautta.

2. Valitaan sinulle sopiva pienvarasto

Autamme koon valitsemisessa. Lue myös tämä blogikirjoitus. Osa pienvarastoista on lähempänä ulko-ovea, osa taas kauempana. Tämäkin voi vaikuttaa siihen, minkä pienvaraston valitset.

3. Käy katsomassa etukäteen, jos haluat

Moni haluaa nähdä pienvaraston etukäteen ja se sopii meille oikein hyvin!

4. Saat sopimuksen sähköpostiisi

Tarvitsemme vuokrasopimusta varten henkilötietosi. Sopimukseen kirjataan myös aloituspäivämäärä ja sopimustyyppi (toistaiseksi voimassa oleva tai määräaikainen). Lyhin vuokra-aika meillä on 2 kk ja irtisanomisaika 1 kk.

5. Maksa vuokravakuus

Saat laskun vuokravakuuden maksamista varten. Usein myös ensimmäisen kuukauden vuokra maksetaan samalla, jos vuokra-ajan alkuun on vain vähän aikaa.

6. Saat avaimet

Avaimilla pääset sisään kellon ympäri, mistä monet vuokralaisemme kovasti pitävät.

7. Eikun tavarat sisään!

Tiloissa olevaa rullakkoa voi käyttää tavaroiden siirtämiseen. Pyydä kuitenkin kaveri tai kaksi mukaan kantoavuksi ja tarjoa vaikka kahvit kiitokseksi!


Tutustu Orimattilan vapaisiin Toimitilanne-pienvarastoihin täällä. Meillä on pienvarastoja myös Helsingissä, Espoossa ja Nurmijärvellä: katso kaikki vaihtoehdot.