Varasto- ja tuotantotilaa sekä toimistotilaa, Helsinki - Suutarila

Valokaari 10, 00750 Helsinki

Vapaat tuotanto- ja varastotilat

Vapaat toimistotilat

Toimitilanne Suomi, Helsinki - Suutarila - Valokaari


Työtilat perinteikkäässä teollisuusmiljöössä

Vuokraamme erilaisia toimisto-, tuotanto- ja varastotiloja hyvien kulkuyhteyksien varrelta Helsingin Suutarilasta. Pääkaupunkiseudun selkärangalle, Kehä 3:lle, on alle kilometri, Helsinki-Vantaan lentoasemalle alle 10 kilometriä ja Vuosaaren satamaan vain hieman reilu 10 km. Alueella on hyvät palvelut tukemaan monipuolista yritystoimintaa.

Aikanaan Oy Airam Ab:n käyttöön rakennetulla alueella valmistettiin hehkulamppuja 1940-luvulta lähtien. Ensimmäiset loisteputkiin tarvittavat lasiputketkin valmistettiin Suutarilassa käsityönä. 

Vanha 1950-luvulla rakennettu pääkonttorirakennus pitää sisällään pääasiassa toimisto- ja varastotiloja. Pääkonttorirakennuksen siivessä on erilaisia tuotanto- ja varastotiloja. Valmistevarastossa toimii monipuolisesti erilaisia yrityksiä niin varastoinnin kuin valmistavan teollisuudenkin saralla. Valokaari 10 on erityisesti tukku- ja vähittäiskaupan ja agentuurien kohtauspaikka, alan yritykset ovat vuokranneet käyttöönsä yli puolet tilasta. Kiinteistöön on kuitenkin hakeutunut myös lukuisia rakennusalan yrityksiä sekä ammatillisen, tieteellisen ja teknisen toiminnan firmoja.

Yhteystiedot: Tatu Hyvärinen, p. 040 145 7845, tatu.hyvarinen@toimitilanne.fi

Uutiskirje_tähdet_4_5.png

“Olen tyytyväinen vuokraamaani tilaan.”

Teimme Valokaari 10:n vuokralaisille kyselyn toukokuussa 2019. Yrittäjät olivat tyytyväisiä Valokaari 10:stä vuokraamiinsa toimitiloihin ja saimme tähän kysymykseen arvosanaksi sykähdyttävät 4,4 / 5!