Yritys

Toimitilanne Suomi vastaa yksityisten, yritysten ja yhdistysten toimitilatarpeisiin tarjoamalla erilaisia varasto-, tuotanto- ja toimistotilaratkaisuja. Toimitilamme sijaitsevat pääasiassa pääkaupunkiseudulla ja kehyskunnissa. Tilojen omistajina ovat veljekset Hanttu ja heidän yhtiönsä. Tilojen vuokrauksesta ja hallinnoinnista vastaavat veljesten puolesta Tatu Hyvärinen p. 040 145 7845 ja Björn Lindgren p. 041 581 8560 (katso tilakohtaiset yhteyshenkilöt kunkin tilan omalta sivulta).

Organisaatioltamme keveänä kotimaisena toimijana pystymme tarjoamaan toimitilapalveluita joustavasti ja tehokkaasti. Asiointi kanssamme on sukkelaa ja mutkatonta. Erilaiset tilaratkaisumme tukevat vuokralaistemme toimintaa myös tulevaisuutta ajatellen. Panostamme tilojen kehittämisessä muuntojoustavuuteen sekä ympäristöystävällisyyteen investoimalla esimerkiksi uusiutuvaan energiaan ja energiatehokkaisiin ratkaisuihin. Tästä esimerkkeinä ovat pellettilämmitys Nurmijärven Klaukkalan kohteessamme ja hakelämmitys Espoon Juvanmalmin kohteessamme.

Välittäjät

Toimitilanne.fi-sivustolla toimitiloja vuokraavat niiden omistajat, mutta myös kaikki välittäjät ovat tervetulleita välittämään toimitiloja normaaleilla välityspalkkioilla. Ajantasaiset tiedot, pohjapiirrokset ja valokuvat ovat vapaasti välittäjien käytössä näiden toimitilojen markkinoinnissa. Kuvia voi myös pyytää sähköpostilla: toimi.tilanne@toimitilanne.fi. 

>> Tilaa uutiskirje. Välittäjille tarjoamme oman Toimitilatorstai-postituslistan. Uutiskirjeessä kerromme sekä uusista että vuokratuista Toimitilanne Suomen toimitiloista 1-2 kertaa kuukaudessa. Tilauksen yhteydessä voi valita, minkä alueiden toimitilat kiinnostavat: pääkaupunkiseutu, pk-seudun kehyskunnat, Lahden seutu.

Ottakaa yhteyttä, jos haluatte lisätietoja tai tulla tutustumaan asiakkaanne kanssa toimitiloihimme.

Uutiset

Linkkejä